boxes

Droom jij ook van die prachtig gedecoreerde tafel die je normaal alleen in magazines tegenkomt? MADAM TOERTJES kan je daarmee helpen : onze unieke boxen zijn gevuld met prachtige seizoensbloemen, hippe accessoires én ze worden bovendien aangevuld met richtlijnen en voorbeeldfoto’s zodat je exact weet hoe het eruit moet zien en je zelf aan de slag kan!

Zie ook:

FLOWERSEVENTS

Dankzij onze rijkelijk gevulde boxen creëer je die tafel van je dromen in no time en maak je een verpletterende indruk op iedereen, zelfs op je schoonmoeder! Ben je toch nog niet helemaal zeker van je (bloem)stuk? Stuur een mailtje en MADAM TOERTJES komt naar je toe om je te helpen. Geen excuses meer!

Onze boxen zijn seizoensgebonden en worden gecreëerd voor alle leuke feestdagen en tijden van het jaar. Al onze boxen bevatten verschillende soorten tafeldecoratie zoals vaasjes en kaarsjes, een originele handleiding zodat er niets kan mislopen en uiteraard een prachtig tafelboeket dat als pronkstuk kan dienen!

DE CHRISTMAS BOX

Vanaf heden bieden we de Christmas Box aan. Deze box verrast je met prachtige bloemen en schattige plantjes, de box voorziet ook bijpassende vaasjes. Een Christmas Box zou geen Christmas Box zijn zonder Kaarsen die zorgen voor kerstwarmte. Dit alles, en zo veel meer. Dat is de Christmas Box.

EN DAT ALLEMAAL VOOR

  • €120 (6 personen)
  • €140 (8 personen)
  • €170 (10 personen)
  • €200 (12 personen)

 

Hoe bestellen ? Mail naar info@bymadamtoertjes.be met Naam, Adres en gewenst afhaalpunt

Stap 1: Kies een box

Stap 2: Kies een afhaalpunt


* Levering is mogelijk vanaf minimum 3 boxen!

AFHAALPUNT 1

Maurice Berchem


Cogels-Osylei 88
2600 BERCHEM

AFHAALPUNT 2

Madam Toertjes HQ


Krankhoevelei 12
2580 PUTTE

AFHAALPUNT 2

MERCADO (Stand madam toertjes)


Groenplaats 43
2000 ANTWERPEN

Stap 4: Bestellen!

Hoe bestellen ? Mail naar info@bymadamtoertjes.be met Naam, Adres en gewenst afhaalpunt.


Stap 5: Versier je tafel

(en je partner!)

flowers

MADAM TOERTJES bokst steeds de meest verrassende boeketten in elkaar. Bloemen worden met zorg gekozen, met volle overtuiging geschikt en nadien op een originele manier gewikkeld in gerecycleerd papier. Bestel ze nu éénmalig of met een abonnement!

Lees meer

events

Dat MADAM TOERTJES erop los fantaseert met bloemen is ondertussen geen geheim meer. Ze maakt de meest kleurrijke bloemencombinaties die je alleen maar in film ziet. Of op uw feest. Want of het nu een verjaardagsfeest, babyborrel, tuinfeest, huwelijk of winkelopening is, MADAM TOERTJES schikt de bloemen naar uw wensen.

Lees meer

MADAM WHO?

MADAM TOERTJES is de nieuwste sensatie in bloemendecoratie. Toegegeven, het is een naam die je misschien bij een taartenbar zou verwachten maar net dat typeert haar. Want MADAM TOERTJES zou MADAM TOERTJES niet zijn als ze logische keuzes zou maken. Haar creaties zijn dan ook even humoristisch als haar persoonlijkheid en haar combinaties zijn minstens even gewaagd als haar naamkeuze. Speelse, wilde of romantische bloemendecoraties die je ontroeren, verrassen of inspireren: dat is MADAM TOERTJES' missie. En daarvoor kleurt ze al eens buiten de lijntjes.

Pin It on Pinterest