MADAM TOERTJES fantaseert erop los met bloemen. Ze maakt de meest kleurrijke bloemencombinaties die je alleen maar in film ziet. Of op jouw feest. Want of het nu een verjaardagsfeest, babyborrel, tuinfeest, huwelijk of winkelopening is, MADAM TOERTJES schikt de bloemen naar jouw wensen. Rijkelijk gevulde bloemenvazen om je feest op te leuken, een origineel bruidsboeket dat alle meisjes willen vangen, bohemian bloemenkransen of een complete aankleding van je event: JIJ WIKT, MADAM TOERTJES SCHIKT.

Zie ook:

FLOWERSBOXES

Wil je ook dat MADAM TOERTJES je feestlocatie omtovert tot een fantasierijk sprookjestafereel, een groene oase of een ontploft kleurbommetje? Of het nu over een intieme huwelijksceremonie, een bedrijfsfeest met honderden gasten, een boekvoorstelling, een kinderfeestje of de opening van je restaurant gaat : MADAM TOERTJES schiet je te hulp!
 

JIJ wikt, MADAM TOERTJES schikt.

 

En er is nog meer! Dankzij haar jarenlange ervaring in de horeca en haar ervaringen als gastvrouw op verschillende events, kan Madam Toertjes ook op jouw feest je partner in crime, host, rechterhand zijn! You name, she makes it happen! Zij kan als geen ander problemen ter plaatse oplossen, nog voor je je er druk in kan maken! Bovendien is ze dankzij haar warme, open en relaxte persoonlijkheid een ideaal aanspreekpunt voor al je gasten en andere eventpartners. Stuur ons zeker een mailtje als je nog wat extra superkrachten kan gebruiken.

YOUR EVENT BY MADAM TOERTJES

 

Interesse om een event met MADAM TOERTJES te organiseren? Vul onderstaand contactformulier in!

11 + 2 =


– RECENTE EVENTS –

Trouw Vicky & Kris

Ik herinner me mijn eerste event nog alsof het gisteren was. Vicky en Kris hadden me het vertrouwen gegeven om hun trouw te verzorgen. Ik mocht de locatie niet alleen decoreren maar zelfs de ceremonie hosten; een unieke kans om mezelf te bewijzen! Ik had maar één... Lees meer

flowers

MADAM TOERTJES bokst steeds de meest verrassende boeketten in elkaar. Bloemen worden met zorg gekozen, met volle overtuiging geschikt en nadien op een originele manier gewikkeld in gerecycleerd papier. Bestel ze nu éénmalig of met een abonnement!

Lees meer

boxes

Droom jij ook van die prachtig gedecoreerde tafel die je normaal alleen in magazines tegenkomt? MADAM TOERTJES kan je daarmee helpen! De unieke, seizoensgebonden, boxen van MADAM TOERTJES zijn niet alleen gevuld met de hipste en leukste accessoires, ze worden bovendien aangevuld met richtlijnen en voorbeeldfoto’s zodat je weet hoe het eruit moet zien.

Lees meer

MADAM WHO?

MADAM TOERTJES is de nieuwste sensatie in bloemendecoratie. Toegegeven, het is een naam die je misschien bij een taartenbar zou verwachten maar net dat typeert haar. Want MADAM TOERTJES zou MADAM TOERTJES niet zijn als ze logische keuzes zou maken. Haar creaties zijn dan ook even humoristisch als haar persoonlijkheid en haar combinaties zijn minstens even gewaagd als haar naamkeuze. Speelse, wilde of romantische bloemendecoraties die je ontroeren, verrassen of inspireren: dat is MADAM TOERTJES' missie. En daarvoor kleurt ze al eens buiten de lijntjes.

Pin It on Pinterest