Ga naar het overzicht

Trouw Jana & Maarten


  


Het huwelijk van Jana en Maarten was een echt plezier om voor te breiden.De Visclub in Putte was niet alleen een unieke locatie, ze had ook nog eens veel decoratief potentieel. Een nonchalante vibe en een waanzinnig mooi uitzicht, daar kon ik wel wat mee doen. Aangezien de locatie voordien zo goed als geen aankleding had, kon ik lekker wild gaan. Jana en Maarten contacteerden me en samen staken we de hoofden bijeen. Ze gaven me foto’s van de locatie en vroegen me om die naar de MT-stijl te pimpen. Dat hoef je me geen twee keer te zeggen!

14159251_10153574539096353_1327026749_nOm inspiratie op te doen, nam ik een wandelingetje langs de vijver en nam het landschap in me op. Een overvloed aan ideeën stroomden mijn hoofd binnen. Er waren gewoonweg zoveel mogelijkheden. Ik stelde een offerte op en het bruidspaar ging meteen akkoord. Ik was enorm enthousiast en zeer gemotiveerd om eraan te beginnen.

Aangezien de locatie die authentieke nonchalante look had, besloot ik deze stijl door te trekken met de decoratie. Ik gebruikte houten panelen en weckpotten, hing lichtroze en witte bloemen in de bomen en creëerde hier en daar een gezellig zithoekje. Landelijk, charmant, spontaan en stijlvol.

Op de dag van het huwelijk ging ik ’s ochtends met enkele trouwe helpers aan de slag. Met de prachtige vijver in het vizier, vlogen we erin. Het was heerlijk om te zien hoe lieve ijverige mensen de handen in elkaar slaan en samen zo iets prachtigs kunnen creëren. Dan benik toch trots op mijn team (en stiekem ook wel wat op mezelf).

Niet alleen het decoreren, maar ook het huwelijk zelf was fantastisch. Jana en Maarten waren zeer tevreden met het eindresultaat. Als hun dag verloopt zoals ze het zich altijd hadden ingebeeld, dan kan mijn dag ook niet meer stuk. Opnieuw hebben we een nieuwe uitdaging tot een goed einde gebracht.Pin It on Pinterest