Ga naar het overzicht

Trouw Tine & Stijn


  


Wie kan er beter over het huwelijk vertellen dan de bruid en bruidegom zelf? Ze stuurden me dit tekstje:

Toen we voor ons trouwfeest in een gerenoveerde schuur inkleding zochten, dacht ik meteen terug aan bloemetjes van Madam Toertjes die we zagen op een babyborrel: fris, mooie kleuren, een beetje nonchalant. Het feest zou niet klassiek worden, haar stijl van bloemen zou er perfect bij passen.

Haar idee voor bierflesjes met bloemetjes in de lucht en onze persoonlijke bierkaartjes waren een super combinatie. Antwerpen was niet bij de deur, maar zij stond de dag voor en de dag na onze trouwdag op het uur dat voor ons het best uit kwam aan de zaal. Van voorbereiding tot opruim, we konden het volledig aan haar overlaten, zelfs het ophangen van de bloemen op 5 meter hoogte! 😉

Bij zo’n lovend bericht kan ik niet anders dan glimlachen. Het vrolijkt mijn dag helemaal op. Ik vind dat we het dagelijkse leven wel vaker mogen opfleuren.Niet alleen met bloemetjes, maar ook met complimentjes en schouderklopjes.

DSC_0044

 

Het huwelijk van Tine en Stijn was alweer een topper! Het koppel is speciaal naar Antwerpen gereden om bij Madam Toertjes te bestellen. Dat is toch geweldig! Ze wilden geen traditionele, klassieke decoratieen en laten dat nu net twee zaken zijn waarvoor Madam Toertjes niet staat. Het is altijd verfrissend als mensen wat out of the box durven denken. Dan zijn de mogelijkheden oneindig. Tine en Stijn hadden persoonlijke bierkaartjes voor hun huwelijk laten ontwikkelen door ‘Huisje van Papier’, waardoor ik met het idee kwam om bierflesjes met bloemen op te hangen. Het is eens wat anders, toch? De bierflesjes waren een origineel en creatief proces, maar voor mij was het wel een hele uitdaging. Met mijn hoogtevrees een ladder opklimmen, dat is toch geen taak waarvoor ik als eerste mijn hand opsteek. Op zo’n momenten komt het doorzettingsvermogen en de geen gezevermentaliteit in me naar boven. Ik had mijn zinnen op die bierflesjes gezet en ging die taak dan ook tot een goed einde brengen.

 

Een huwelijk is een grote stap voor het bruidspaar en ik vind het dan ook super dat ik hiervan deel mag uitmaken. Ik steek er ook graag mijn tijd en werk in. Het is mijn passie en ik smelt helemaal wanneer ik het bruidspaar zie genieten van het eindresultaat.

DSC_0008 DSC_0577 DSC_0570Pin It on Pinterest