Ga naar het overzicht

Trouw Vicky & Kris


  


Ik herinner me mijn eerste event nog alsof het gisteren was. Vicky en Kris hadden me het vertrouwen gegeven om hun trouw te verzorgen. Ik mocht de locatie niet alleen decoreren maar zelfs de ceremonie hosten; een unieke kans om mezelf te bewijzen! Ik had maar één missie die dag en dat was om dit prachtige koppel te laten schitteren op een van de mooiste dagen uit hun leven.

 

Screen Shot 2016-05-31 at 11.20.35

Vicky en Kris vertelden me vooraf dat ze graag bloemen zagen in de kleuren roze, pêche en wit. Voor de verdere aankleding van hun trouw gaven ze me carte blanche. Omdat ik iets wou creëren dat perfect bij dit koppel paste heb ik me voor de decoraties laten inspireren door de landelijke stijl van hun huis en de job van Kris, die hoefsmid is. Daarom ben ik aan de slag gegaan met balen stro, en andere rustieke, natuurlijke en robuuste materialen.

Het resultaat werd gesmaakt door zowel de gasten als de stralende bruid en bruidegom. Dit gaf me enorm veel voldoening. Ik wist dan ook meteen : dit wil ik blijven doen! Mensen samenbrengen (vandaar de slogan ‘Flower to the people’) en het gezellig maken met veel bloemen en decoratie. Mission Accomplished! Al mijmerend wandelde ik ’s avonds even de tent uit om het vanop een afstand te kunnen aanschouwen. Het gaf me een enorm goed gevoel om te beseffen dat ik mijn steentje had kunnen bijdragen aan de magie die zich daarbinnen in de feesttent afspeelde…

Vicky en Kris, de lieve schatten, hebben me achteraf gezegd dat ik ervoor moest gaan. En zo geschiedde:  ik besloot mijn eigen zaak op te starten en me volledig te smijten in dit nieuwe avontuur. Ik was helemaal klaar om dit onbekende maar kleurrijke terrein te ontdekken. Uiteraard gaat dat met vallen en opstaan maar dat schrikt me niet af. Ik ben iemand die al doende leert en ik houd me niet altijd vast aan vooropgestelde doelen en plannetjes. Ik zie wel wat er komt en ik schik me naar de situaties die zich aandienen. Ik denk dat dat ook de reden is waarom ik een goede gastvrouw ben op feesten: ik kan omgaan met afwijkende scenario’s!

 

Screen Shot 2016-05-31 at 11.19.55Screen Shot 2016-05-31 at 11.20.07

Geloof ik in het lot? Misschien wel. Het bizarre aan dit verhaal is dat ik op het juiste moment de juiste mensen tegenkwam die me hierin wilden steunen en die mee op mijn bloemenkar sprongen. Toeval? Geen idee! Ik werk in ieder geval vanuit mijn buikgevoel en voorlopig durf ik te zeggen dat dit goed werkt voor mij. Het heeft zijn vruchten al afgeworpen. Daarom wil ik andere mensen ook inspireren door met deze boodschap te eindigen: ken je eigen sterktes en vertrouw hierop, maar wees niet bang om mensen rond je te verzamelen die je kunnen aanvullen. Samen sta je nog sterker en kan je heel erg veel bereiken!Pin It on Pinterest